СТРУМИЧАНЕЦОТ АЦА ЛОГОС СО КАВЕР ОБРАБОТКА НА „КО ЗНА КОЛКО ДАЛЕКО СИ ТИ“ ОД МУХАРЕМ!

декември 28, 2020

Нашиот сограѓанин Аца Логос се враќа на музичката сцена со кавер верзија од Мухарем. Во неговата богата музичка кариера која за една година ќе прослави 25 години во музичките води, ќе следат и свои авторски дела и уште неколку кавер обработки. Неговите вокални способности биле споредувани со балканските грла Синан Сакич, Мухарем, Шабан Шаулич, а во нашата Македонија со нашиот покоен Гоце Арнаудов. Во продолжение проследете го неговиот ковер:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: