Home

Perdormire
Струмица

Струмица е новата дестинација на карванот на Евротип!

Home

 

Спортските обложувалници Евротип продолжуваат со изненадувањата, а овојпат по успешно спроведените акции во Битола, Кичево и Прилеп, најдобрите услови за онлајн обложување ќе имаат можност да ги искористат и верните играчи од Струмица.

Во петок и сабота од пладне до 16 часот, посетете ги штандовите на добропознати локации во Струмица. Дојдете во трговскиот центар Глобал, како и на нашата нова локација во центарот на градот на ул. Благој Ј. Мучето бр. 24а (до кафе бар „19ка“), каде ќе имате прилика да дознаете како да ги искористите поволностите на онлајн обложувањето, да направите бесплатна регистрација на нашата веб страна за да се обложувате онлајн, а во истовреме и да добиете бројни награди и вредносни ваучери!

Струмичани знаат каде е најголема шансата за добивка, искоритете ја можноста да се запознаете со сите потребни информации поврзани со обложувањето онлајн, да направите бесплатна регистрација и да уживате во обложувањето од Вашиот мобилен телефон, лаптоп или таблет.
Не дозволувајте другите да Ви кажуваат! Обложувајте се онлајн на Евротип и бидете дел од големиот број на обложувачи кои досега се уверија во условите и најдобрите квоти!