СТРУМИЦА ДОБИ ДВЕ НОВИ АВТОМАТИЗИРАНИ МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА УЛИЦИТЕ!

септември 19, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ветив модернизирање на возниот парк на ЈПКД „Комуналец“ и заедно со менаџментот на претпријатието и поддршката од Советот, го исполнуваме дадениот збор.

Набавивме 2 нови автоматизирани машини за чистење на улиците по најсовремени европски стандарди коишто ќе овозможат побрзо и поквалитетно чистење на улиците.

И во време на криза, со домаќинско и одговорно работење, може да се оправда довербата од граѓаните и да се работи во нивни интерес.

Од срце за чиста и модерна Струмица ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: