СТОЈАН НИКОЛОВ Е НАЈДОБАР ПОЛИЦАЕЦ ЗА 2023 ГОДИНА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО!

декември 28, 2023

👮‍♂️Најдобар полицаец за 2023 година на територијата на општина Ново Село, при ПО Ново Село, СВР Струмица е Стојан Николов!

„🤝Со потпишувањето на меморандумот за соработка со НСП, општината секоја година дава поддршка и се заблагодарува на професионалците кои се грижат, сите ние слободно и безбедно да ги обавуваме дневните обврски“, објави градоначалникот на општина Ново Село Ѓорѓе Божинов.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: