„СТЕП АП“ – СТРУМИЦА НА 20 АВГУСТ СЛАВИ 10 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ, КВАЛИТЕТ И ПРОФЕСИОНАЛНОСТ – ПО ТОЈ ПОВОД ПОВОЛНОСТИ ПРИ ИЗУЧУВАЊЕ НА АНГЛИСКИОТ И ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК!

август 12, 2022

✨️10 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ,
✨️10 ГОДИНИ КВАЛИТЕТ,
✨️10 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛНОСТ,

✨️✨️НА 20 АВГУСТ “Степ Ап” СЛАВИ 10 ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈ✨️✨️

➡️ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ ОД НОВАТА ШКОЛСКА ГОДИНА ЌЕ ИМАТЕ МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ПРИ ИЗУЧУВАЊЕТО НА АНГЛИСКИОТ И ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК.

☎️ 070/612-512;
☎️ 077/928-319;

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: