СПОРТ-ЛАИФ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРИ ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ ВО НОВО СЕЛО, МУРТИНО И БОСИЛОВО!

август 12, 2022

СПОРТ – ЛАИФ ТРЕЈД ДОО Скопје вработува оператори во обложувалниците во:

– Ново Село
– Муртино
– Босилово

– КОНКУРЕНТНА ПЛАТА
– БЕНЕФИТИ ЗА ВРАБОТЕНИ
– СТАБИЛНА РАБОТА
– ОБУКИ И НАПРЕДОК

КОНТАКТ: 078 454 622
МЕЈЛ: hr@sportlife.com.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: