СПОРЕД АСТРОНОМИЈАТА: Денес е 11.11, најмагичмниот ден во годината кога се случуваат големи промени!

ноември 11, 2023

ден од најмагичните датуми во секоја година е токму денешниот ден, 11-ти ноември, денот кога имаме најдобра енергија да ги манифестираме своите желби за да ни се исполнат.

Денес е датумот на огледалото, магичната низа од 11.11. тоа носи добра енергија, според нумеролозите.

11-ти ноември е одличен ден да ги споменете вашите најголеми соништа што сакате да ги остварите.

Ниту еден сон не е премногу голем за оваа енергија. Било да е тоа вашиот дом од соништата или совршениот партнер, размислете за нив од срце и ослободете ја таа позитивна енергија. Нека универзумот го направи останатото.

Бројот 11 се смета за број со исклучително посебна фреквенција, а кога е двојно зголемен, се верува дека носи реализација на желбите и дека Универзумот ни помага полесно да ги достигнеме сопствените цели.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: