Home

Perdormire
Струмица

СПОМЕНИ КОИ ВЕЧНО ЌЕ ТРААТ: Тоше Проески и Борис Трајковски ја пејат македонската химна!

Home

Политичар и пејач, и двајцата горди и двајцата Македонци. На преполн стадион навиваат и пејат за Македонија. Веќе ги нема, но сеќавањата остануваат свежи: