Home

Perdormire
Струмица Хуманост

СПОДЕЛУВАЈТЕ: СЕ РАБОТИ ЗА НАШ СТРУМИЧАНЕЦ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ПЕТАР ПОПОВ ДА ЗАМИНЕ НА ЛЕКУВАЊЕ!

Home

Почитувани наши читатели, се работи за наш сограѓанин!

Струмичани, за наш сограѓанин се работи!

Сите хумани луѓе од Струмица, но и цела држава уште еднаш имаат можност да ја покажат својата хуманост на дело.

Ве замолуваме сите активно да се вклучите во акцијата за лекување на Петар Попов, кој боледува од Неоплазма на бронхии со метастаза на мозок.

Вашите донации испратете ги на трансакционите сметки👇

#НЛБ Банка 210-5016594468.52 и
#IBAN code за донации од странство МК07210501659446852, на име Добрица Попова.

Ајде сите заедно, да спасиме човечки живот 🙏