(СПОДЕЛУВАЈТЕ) ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СТРУМИЧАНИ: „КОМУНАЛЕЦ“ СО БЕСПЛАТЕН ПОВИК – ЃУБРЕТО ГО СОБИРААТ ОД ДОМА, СТОП ЗА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ!

април 14, 2021

Почитувани струмичани, изминатиов период во Струмица сме сведоци на многубројни диви депонии кои ги создаваат несовесни граѓани. Да го споделуваме сите бесплатниот телефон на „КОМУНАЛЕЦ“ кои ѓубрето го собираат од вашиот дом со само еден бесплатен повик на бројот 13 110.

СТОП ЗА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: