strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ИСЧЕЗНА СТРУМИЧАНКАТА КАТЈА ТЕРЗИСКА, СЕМЕЈСТВОТО МОЛИ ЗА ПОМОШ!

Автор:

Датум:

август 7, 2020

Категории:

Хроника, Струмица

Автор:

Датум:

август 7, 2020

Категории:

Хроника, Струмица

Исчезна струмичанката Катја Терзиска. Семејството за Струмица Денес вели дека последен пат е видена денеска во 16:00 часот пред хотел „Тивериопол“ во Струмица. Сите оние кои имаат било какви информации, нека се јават на следниот телефонски број: 078 400 694