СПОДЕЛУВАЈТЕ: ИСЧЕЗНА МАЖ ВО СТРУМИЦА, ИЗЛЕГОЛ СО НАМЕРА ДА ОДИ ДО „ГЛОБАЛ“, НО НЕ СЕ ВРАТИЛ!

ноември 15, 2021

Фејсбук статус на ќерката на исчезнатиот Панде Митев:

Мојот татко Панде Митев исчезна на ден 13.11.2021г. Излезен од домот околу 9 часот утрото, со бел пони велосипед, облечен со црно палто, сиви панталони и црна капа на главата и со намера да оди до ТЦ Глобал Струмица. Доколку некој го водел, ве молам за информација.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: