Home

Perdormire
Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: БРОЈОТ 194 НА ИТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ НЕ Е ВО ФУНКЦИЈА, 076 290 160 Е БРОЈОТ ЗА ЈАВУВАЊА!

Home

СООПШТЕНИЕ!

Почитувани граѓани,

ЈЗУ Здравствен дом Струмица Ве известува дека од оправдени технички причини телефонскиот број 194 при Службата за Итна медицинска помош и домашно лекување не е во функција.

Ве молиме доколку имате потреба од здравствена услуга на ИМП и домашно лекување јавете се на тел.бр 076-290-160