СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ПЕНЗИОНЕРИ: КРЕДИТ ДО 120.000 ДЕНАРИ САМО ВО ИУТЕ КРЕДИТ, НАЈБРЗО И НАЈКОМФОРНО ВО ЕКСПОЗИТУРАТА ВО СТРУМИЦА, НА ТЕЛЕФОН 13333 ИЛИ ОНЛАЈН!

април 29, 2021

Иуте Кредит мисли и се грижи за Вас КРЕДИТ ДО 120 000 ДЕН за пезнионери, максимална возраст до 75 години.

Аплицирајте во IuteCredit – само со ЛИЧНА КАРТА во нашата експозитура во Струмица, онлајн на https://iutecredit.mk/, на тел.13333 или преку новата мобилна апликација MyIute – достапна на Google Play и App Store.

Може да купуваш за сите потреби до 24 рати и во партнерска мрежа на IuteCredit од преку 140 ПРОДАЖНИ МЕСТА од најразлични дејности.

Избери она што ти треба:

КЕШ КРЕДИТ ДО 120 000 ДЕНАРИ НА 36 РАТИ

НАМЕНСКИ КРЕДИТ ДО 120 000 ДЕНАРИ НА 24 РАТИ

КРЕДИТ ДО 90 000 ДЕНАРИ НА 30 РАТИ ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА КРЕДИТИ ВО ДРУГИ ФИНАНСИСКИ ДРУШТВА И БАНКИ

Искористи ја и специјалната велигденска промоција со 15% попуст на сите провизии преку мобилната апликација MyIute до 03.05.2021.

Покрај пензионери одобруваме и на вработени лица, лица со прилив на средства и земјоделци.

IuteCredit во Струмица се наоѓа на ул. Благој Мучето бр.1 (Во близина на општинската зграда), работи секој ден од 09 до 17 часот.

Услугите на IuteCredit се достапни и 24 часа: онлајн на https://iutecredit.mk/, на телефон 13 333 или преку новата мобилна апликација MyIute – достапна на Google Play и App Store.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: