СПАСИ ЖИВОТ, ДАРУВАЈ КРВ: УТРЕ КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО СТРУМИЦА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА СЛУЖБАТА ЗА ТРАНСФУЗИОНА МЕДИЦИНА!

март 29, 2022

Утре 30 март ОО Црвен крст Струмица во соработка со Службата за Трансфузиона медицина организира граѓанска крводарителска акција.Акцијата ќе биде спорведена во просториите на Службата за Трансфуизона медицина од 09:00 до 14:00 часот.Напомена до сите крводарители да ги почитуваат препораките за самозаштита на Министерството за здравство. Да бидеме хумани за оние на кои им е најпотребно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: