СОВЕТНИЧКАТА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ МУ ПОСТАВИ 76 ПРАШАЊА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЈ ТРЕБА ДА ГИ ОДГОВОРИ!

септември 29, 2022

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

За вчерашната седница на Совет на Општина Струмица ВМРО-ДПМНЕ поднесе 76 советнички прашања од граѓаните преку нашата Советничка група.

Прашањата се составени преку состаноци и активни средби со граѓаните, од разговори во месните заедници и населени места.

Градоначалникот и соодветните служби се должни да одговорат на прашања за редица натрупани проблеми, а особено во пресрет на најавената тешка и кризна зима.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: