СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ДО ПОЛУМАТУРАНТИТЕ: ДЕНЕСКА ОТВОРЕН ДЕН ОД 10:00 ЧАСОТ ДО 13:30 ЧАСОТ, ПОВЕЛЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗАЕТЕ СО ОБРАЗОВНИТЕ ПРОФИЛИ, НАСТАВНИТЕ ПРОГРАМИ, КАБИНЕТИТЕ И РАБОТИЛНИЦИТЕ!

јуни 4, 2021

СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ :

Драги полуматуранти, вратите на СОУ “Никола Карев” се секој ден отворени за вас, но утре, 04.06.2021 год, петок, училиштето има отворен ден од 10 до 13 и 30 часот.

Повелете за од поблиску да се запознаете со образовните профили, наставните програми, кабинетите и работилниците во нашетоучилиште.

Ќе имате прилика и да разговарате наставниците како и со учениците кои учат во училиштето и од нив да дознаете зошто тие го избрале тој наставен профил, што се изучува, како се работи и дали им се исполнети очекувањата кои ги имале при нивното запишување.

Повелете, ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: