СООПШТЕНИЕ: ВО НЕДЕЛА ЕСЕНСКО КРОЕЊЕ НА ДРВОРЕДИТЕ ОД „ГЛОБАЛ“ ДО ФОНТАНАТА НА КРУЖНИОТ ТЕК!

ноември 26, 2019

На ден 01.12.2019 година (недела) екипи на ЈПКД „Комуналец“ во соработка со Општина Струмица, ќе извршат есенско кроење на дрворедите кои се наоѓаат на булеварот „Маршал Тито“ (од Глобал до фонтаната на кружниот тек). Со цел за поуспешно и поефикасно завршување на акцијата се известуваат сите граѓани да ги отстранат и да не ги паркираат своите возила на овој дел од булеварот во времето од 09 до 15 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време булеварот ќе биде затворен за сообракај.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: