Home

Perdormire
Струмица

СО ЗАСИЛЕНО ТЕМПО ОПШТИНА СТРУМИЦА ГИ СПРОВЕДУВА ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТИ!

Home

Со засилено темпо општина Струмица ги спроведува планираните активности во градот и населените места. Дел од нив се реализираат во населените места Муртино и Банско, таму денеска со своите соработници беше и градоначалникот, Коста Јаневски.