СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – СЕ ВРАБОТУВААТ ЛИЦА ЗА ПОЗИЦИИ ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА ЛИМ И ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА!

јануари 13, 2022

Фирмата Ваметал од Струмица вработува лица, со или без работно искуство за позиции во производствен погон за лим и лимарска галантерија.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 034/329-284 И 078/444-222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: