Синоќа се одржа третиот по ред Board Games Day во рамки на СОФ 2021!

јули 21, 2021

Синоќа се одржа третиот по ред Board Games Day во рамки на СОФ2021 !

Задоволството беше огромно за сите страствени играчи на друштевни игри но и предизвик за сите оние кои имаа желба да научат нови потези и нови игри. Забава, едукација и дружење се случуваше до доцните часови во ноќта.

Тимот на СОФ2021 им додели благодарници на шаховскиот клуб „Цареви Кули“, Иван Ристов , Горан Едровски за особениот придонес во организацијата и реализацијата на настанот Board Games Day!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: