strumica denes logo

СИЛОТЕР-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА ДОЗИЧАР И ПАКУВАЧ – ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ И ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

јули 1, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 1, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ДПТУ СИЛOТЕР ДОО Струмица има потреба од работници(машки лица) за работна позиција дозирач и пакувач. Обезбеден превоз до работното место, плата солидна и одлични услови за работа.Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на телефоните 071 323 120 и 071 338 694 или директно во просториите на ДПТУ Силотер ДОО во с.Водоча секој работен ден од 08 до 16 часот.