strumica denes logo

СЕТЕК-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА – РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

Ви нудиме вработување и одлични услови за работа,
можност за професионална надоградба и напредување.

Потребни квалификации:
🔸 Минимум ССС;
🔸 Возачка дозвола Б категорија (Незадолжителна)
🔸 Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
🔸 Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
🔸 Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

Доколку сте заинтересирани испратете ја Вашата кратка биографија со слика не постара од 6 месеци на e-mail: vrabotuvanje@set.com.mk