Home

Perdormire
Струмица

СЕКОЈА ЧЕСТ: ГРУПА ФРИЗЕРКИ И КОЗМЕТИЧАРКИ ОД СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРАА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА СТЕФАН ТАУШАНОВ – СИТЕ СРЕДСТВА ОД 23 И 24 ФЕВРУАРИ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ!

Home

Водени од мотото „СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ МНОГУ“ група фризерки и козметичарки од Струмица, организираа хуманитарна акција за Стефан Таушанов во која сите собрани средства од 23 и 24 февруари (вторник и среда) ќе бидат наменети за него. Закажете го својот термин во еден од подолу наведените салони за убавина и бидете дел од хуманитарната акција.

САЛОН ЗА УБАВИНА „ГЛАМУР“ – 070 205 156
СТУДИО „С“ – 078 373 380
САЛОН ЗА УБАВИНА „ВЕНЕРА БЈУТИ“ – 078 486 083
СТУДИО „НИКОЛИЌ“ – 078 737 785
СТУДИО ЗА УБАВИНА „ДОЛ ХАУС“ – 077 919 307
ФРИЗЕРСКИ САЛОН „СНЕЖАНА СТАНИНОВА“ – 078 459 220