СЕ ВРАБОТУВААТ ЖЕНСКИ ЛИЦА ВО СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК „ЛА ФРУТЕРИА“ ВО СТРУМИЦА!

декември 5, 2023

„ЛА ФРУТЕРИА“ е струмичката специјализирана продавница за свежо овошје и зеленчук која вработува ЖЕНСКИ лица за работа. Условите за работа се одлични. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот број: 078 597 008

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: