СЕ ВРАБОТУВААТ КЕЛНЕР\КИ И ШАНКЕР/КИ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: Во опуштена атмосфера и одлични услови – The First Coffee & Pool Bar!

февруари 13, 2023

The First Coffee & Pool Bar вработува КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: