strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ ДЕВЕЛОПЕРИ (ПРОГРАМЕР ЗА МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ) – „АДАМАНТУС“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

јули 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Adamantus ВРАБОТУВА!

Се бара(аат) девелопер(и) (програмери за мобилни аплилации) за IOS и Android со претходно искуство.

Заинтересираните може да испратат CV на jobs@adamantus.com