strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КАСИЕРКА ВО ЏОЛИ МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА И КЕЛНЕР/КА ВО ПИЦЕРИЈАТА „РАФАЕЛО“ ВО НОВО СЕЛО!

Автор:

Датум:

ноември 6, 2023

Автор:

Датум:

ноември 6, 2023

Маркет „Џоли“ вработува продавачка во Струмица и келнер/ка во пицеријата „Рафаело“ во Ново Село. Сите заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски броj: 075/416-088