СЕ ВРАБОТУВА ОПШТ РАБОТНИК ИЛИ ХАУС МАЈСТОР ВО СТРУМИЦА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 314 801!

јули 7, 2021

Поради зголемен обем на работа, „Марти Хигиена“ има потреба од ОПШТ РАБОТНИК или ХАУС МАЈСТОР . Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на: 078 314 801

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: