СЕ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО ГРАДСКАТА КАФЕАНА „СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА“ ВО СТРУМИЦА!

јули 29, 2022

Градската кафеана „Стариот Џумбушлија“ има потреба од персонал (КЕЛНЕР) со работно искуство. Плата по договор!

Телефон за пријавување: 077/805-434 Ице

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: