СЕ ВРАБОТУВА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР, ПРОГРАМЕР И ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА МАРКЕТИНГ!

август 16, 2021

Се вработува:

– ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР
– ПРОГРАМЕР
– ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА МАРКЕТИНГ

Сите заинтересирани за подетални информации да се јаватили пишат на следниот телефонски број: +41789332000 (ВИБЕР).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: