СЕ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕР И МАГАЦИОНЕР ВО СТРУМИЦА СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 075 472 122!

јуни 1, 2021

ДИА-2 ДООЕЛ има потреба од дистрибутер и магационер со Ц или Б категорија. Информации на телефон: 075 472 122 или во просториите на Диа-2 на улица Славчо Василев бр.5.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ