СЕ ВРАБОТУВА АВТО МЕХАНИЧАР ВО СТРУМИЦА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – КОНТАКТ 076 444 133!

мај 17, 2021

Victory Auto Repair има потреба од АВТО МЕХАНИЧАР, СО или БЕЗ работно искуство!

Контакт за пријавување: 076 444 133 – Зоран

*Кандидатите СО работно искуство ќе имаат предност пред кандидатите, БЕЗ работно искуство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: