Се уредува детското игралиштето на улицата „Моша Пијаде“ во Струмица!

ноември 9, 2021

Денеска се бетонираше платформата на детското игралиште на улицата „Моша Пијаде“ или популарно наречено Шпики. На платформата ќе биде поставена нова комбинирана играчка која ќе им овозможи на децата повеќе видови игри на децата од овој дел на градот.

Покрај бетонирањето на платформата ќе се изврши и опремување на просторот во и околу игралиштето.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: