Perdormire
Струмица

СЕ ПРОДАВА ЛУКСУЗЕН СТАН ОД 112 М2 ВО СТРУМИЦА – СТАНОТ Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ!

Се продава луксузно направен стан од 112 м2 на 5ти кат. Станот има приклучок за соларна енергија и греење , квалитетен паркет, нови ролетни и модерни плочки на потребните места. Има клима инвертер и двете купатила се скоро опремени со када, протечен бојлер и лабаво. Дневната има модерен спуштен плафон со светла. Балконите се екстра големи. Најдоброто нешто од станот е тоа што трите спални, едното купатило и едната тераса се во посебен дегажман, а дневната, кујната, другото купатило во друг. Единственото нешто подобро од најдоброто е ЛОКАЦИЈАТА на станот е супер, блиску до гратскиот парк, основните и средни школи и самиот центар. Под зградата се наога супермаркет и блиска аптека.
Зградата е заштитена со кодиран домофон.
Станот има ИМОТЕН ЛИСТ.

ВЕДНАШ ВСЕЛИВ!

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 213 813