strumica denes logo

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СТРУМИЦА НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА, ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 075 488 259!

Автор:

Датум:

мај 28, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 28, 2020

Категории:

Струмица

Се продава куќа во Струмица на одлична локација.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, тоа може да го сторат на следниот телефонски број

075-488-259

или во Агенцијата за недвижности!