strumica denes logo

СЕ МОБИЛИЗИРААТ И СТРУМИЧАНИ ЗА ПРОТЕСТОТ ВО НЕДЕЛА – ТРГНУВАЊЕ СО СОПСТВЕНИ ВОЗИЛА ВО 09:00 ЧАСОТ ПРЕД „АГРОКОР“

Автор:

Датум:

април 23, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 23, 2021

Категории:

Струмица

СЕМАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ПРОТЕСТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ И ВО ТАТКОВИНАТА

⚫🔴 Приклучете се на мирен протест под слоганот “Демократија во Македонија и Слобода на уставобранителите!“
📇25 Април
📍11:00 – пред Влада
📍13:00 – пред Собрание