strumica denes logo

СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЛИМАРИ, БРАВАРИ И ЗАВАРУВАЧИ: МЕТАЛИНЖИНЕРИНГ-ЈАНЕВИ E ДОКАЖАНА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЧКО!

Автор:

Датум:

септември 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

ДПТУ МЕТАЛИНЖЕНЕРИНГ -ЈАНЕВИ ДООЕЛ с.Костурино бара работници лимари, бравари и заварувачи. Плата по договор!

Лице за контакт: Миле Јанев 078/320-288