strumica denes logo

СЕ БАРА ЖЕНА ЗА РАБОТА ВО ХОТЕЛ ВО ШВАЈЦАРИЈА НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА СОБАРКА – ПОТРЕБНО Е ДА ПОСЕДУВА ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТИ!

Автор:

Датум:

јули 2, 2024

Автор:

Датум:

јули 2, 2024

Се вработува женско лице на возраст од 30 до 45 години за работа во хотел во Швајцарија, односно за работно позиција СОБАРКА (се работи само за менување на постелнина по заминувањето на гостите).

Обезбедено е сместување.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 513 188 или на Вибер или Whatsapp бројот: 0041764321883