Home

Perdormire
Струмица

СЕ БАРА НАМЕСТЕНА КУЌА ЗА КУПУВАЊЕ НА ДВА СПРАТА ВО СТРУМИЦА ДО 50.000 ЕВРА!

Home

Се бара наместена куќа за купување на два спрата во Струмица до 50.000 евра. За сите понуди јавете се на 071 820 554.