Home

Perdormire
Струмица

СЕ БАРА ДВОСОБЕН СТАН ИЛИ СПРАТ ОД КУЌА ВО СТРУМИЦА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ПОДОЛГ ПЕРИОД – КОНТАКТ 070 307 879!

Home

Се бара двособен стан или спрат од куќа во Струмица за изнајмување на подолг временски период на било која локација. Сите понуди може да ги испратите на вибер на следниот телефонски број: 070 307 879 или да се јавите на истиот.