СДСМ-СТРУМИЦА ЈА ОБЈАВИ СОВЕТНИЧКАТА ЛИСТА ПРЕДВОДЕНА ОД МАРЈАН ДАСКАЛОВСКИ!

септември 14, 2021

СДСМ-Струмица ја комплетираше советничката листа составена од 23 струмичани кои заедно со кандидатот за градоначалник Коста Костадинов, ќе им ја презентираат на граѓаните нивната програма. Носител на советничката листа е Марјан Даскаловски.

1. Марјан Даскаловски

2. Наташа Шапковска

3. Зоран Костадинов

4. Македонка Глигорова

5. Абдуљ Амедов

6. Дениза Стамболиева

7. Борис Стојанов

8. Елена Маѓеровска Паликарова

9. Ице Беличев

10. Танкица Митрева

11. Ване Крстев

12. Силвана Стојанова

13. Александар Ненчев

14. Мери Туџарова

15. Ајати Ибраимов

16. Нела Лазарова

17. Страшо Јовов

18. Павлинка Стојанова

19. Столе Кавазов

20. Софче Дончева

21. Борче Стојчев

22. Елена Китанова

23. Митко Петров

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: