САМО ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ИСЧИСТЕТЕ ГО ПОДОТ БЕЗ НАПОР СО НОВАТА ДВОСТРАНА КРПА ИЗРАБОТЕНА ОД МОДЕРЕН ВИСОКО КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ!

ноември 17, 2021

Исчистете го подот без напор со новата двострана крпа од ТианДе

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/двострана-подна-крпа/

Изработена е од модерен високо квалитетен материјал – супер микрофибер, кој се одликува со својата неверојатна издржливост и впивање, ефикасно чисти и без употреба на детергенти.

Крпата е идеална за сите видови подни облоги, вклучувајќи ги и најсложените: паркет, ламинат, плочки, линолеум и друго.

Благодарение на оптималната големина од 50 x 60 cm, чистењето ќе биде многу удобно, а двете страни со различна текстура ќе обезбедат одличен резултат.
– Ребрестата страна на крпата брзо ја дистрибуира водата по површината и совршено ги чисти тврдоглавите дамки.

– Мазната страна веднаш ја апсорбира влагата, ја брише подната покривка сува без да остави дамки. Кога се суши, крпата може да се користи за отстранување на прашината.

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/?ref=pages_you_manage

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: