Home

Perdormire
Реклама Струмица

„РОЛИНГ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПИЦА МАЈСТОР И ЖЕНА ЗА РАБОТА НА ШАНК!

Home

Сендвичара „Ролинг“, вработува пица мајстор и жена за работа на шанк. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонските броеви: 070 214 432 и 070 374 818. Платата и условите се одлични!