Home

Perdormire
Струмица

РЕТРО: Струмичките легендарни песни – „Текила“ , „Скала“ , „Марија“

Home

„Текила“ , „Скала“ , „Марија“ се само некои од струмичките рап хитови коишто пред неколку години доминираа во струмичко па и низ цела Македонија.

Скоро секој струмичанец имаше на својот мобилен телефон макар и по една песна.

Важно, момците што ги интерперираат песните направија на еден начин „бум“ со овие песни со хумористична содржина.

Да се поттсетиме на нив!