strumica denes logo

РЕТКА ФОТОГРАФИЈА: БОРИС ТРАЈКОВСКИ СО СВОЈОТ СИН СТЕФАН ИГРА ФУДБАЛ НА СТАДИОНОТ „МЛАДОСТ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица

Човекот кој сите го сакаа, човекот кој вистински ја сакаше Македонија. Ретка фотографија како Борис Трајковски игра фудбал со својот син Стефан на стадионот „Младост“ во Струмица!