strumica denes logo

(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО: ЧОВЕК ОДЕШЕ ПО ЖИЦА НАД КОЛЕШИНСКИОТ ВОДОПАД!

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

И тоа се случи! Човек одеше по жица над Колешинскиот водопад. Станува збор за Мартин Горѓиевски кој тоа го има направено на повеќе повисоки и поризични места насекаде во Македонија. Во продолжение погледнете го видеото:

https://www.facebook.com/gorgievski.martin.9/videos/10214071487369220/?t=0