strumica denes logo

ПРВ РОДЕНДЕН НА СТРУМИЧКАТА ОПТИКА „ПРИЗМА“: БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД НА ВИД, ПОПУСТ ДО 50% НА СИТЕ ДИОПТЕРСКИ СТАКЛА, 20% ПОПУСТ НА СИТЕ РАМКИ ЗА ВИД И 25% ПОПУСТ НА СИТЕ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ!

Автор:

Датум:

октомври 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Во месец октомври го славиме нашиот 🎊ПРВ РОДЕНДЕН 🎊и Светскиот ден на видот. Дојдете и добијте ги нашите најдобри понуди досега🔔
➡️бесплатен преглед на вид
➡️попуст до 50% на сите диоптерски стакла
➡️20% попуст на сите рамки за вид
➡️25% на сите очила за сонце

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 070 209 252