strumica denes logo

ПРОДОЛЖУВА ОБНОВУВАЊЕТО НА ВЕРТИКАЛНАТА СИГНАЛИЗАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

септември 18, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 18, 2019

Категории:

Струмица

Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица. За поголема безбедност во сообраќајот, поставени се нови сообраќајни знаци и вештачки издадености на патот (легнати полицајци) на крстосницата на улицата „Младинска“ со улицата „Ѓорѓи Василев“ во градот и околу основното училиште и на дел од крстосниците во населеното место Куклиш.