ПРОБИВАЊЕ И ТАМПОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ ВО ПАРКОТ!

мај 14, 2021

Општина Струмица:

Согласно планираната динамика за реализација на Програмата за уредување на градежно земјиште, деновиве, општина Струмица реализира улици во паркот. Се работи на пробивање и тампонирање на улици во должина од 780 метри, а дел од нив ќе бидат и асфалтирани. Со овој градежен зафат ќе се зголемат и пешачките патеки.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: